Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Και ο Ant1 σε High Definition

Απο σημερα μπηκε και ο Ant1 στο κλαμπ των καναλιων που εκπεμπουν σε υψηλη ευκρινεια,απο τις ιδιες συχνοτητες με το Skai και το Star.Η νεα HD εκδοση του καναλιου εχει καδρο 16:9 σε αντιθεση με τον κλασσικο Ant1 που παραμενει σε καδρο 4:3.Φανταζομαι οτι συντομα θα εκπεμψει και το Mega και ο Alpha σε HD.






Update-21/03/2015:Και το Ε  και το Μακεδονία tv εκπέμπoουν εδώ και 2 εβδομάδες περίπου σε HD,με μηδενικό όμως Native HD περιεχόμενο(κοινώς έχουν μούφα HD) σε αντίθεση με τα Star και Σκαϊ που ήδη έχουν εμπλουτίσει το πρόγραμμά τους τόσο με εγχώριες όσο και με ξένες παραγωγές σε πραγματικό HD. Μένουν τα Mega και Alpha που παραμένει άγνωστο πότε θα ενεργοποιήσουν τις HD εκδόσεις τους.

4 σχόλια:

  1. Το MEGA δύσκολα να εκπέμψει σε HD, αφού άκουσα σε ένα δημοσίευμα του Newsit (Για το link: http://www.newsit.gr/MelasBlog/Afinoyn-to-MEGA-na-riksei-mayro/589528) ότι πάει να κοντεύει να κλείσει αυτό το μαγαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το MEGA δύσκολα να εκπέμψει σε HD, αφού άκουσα σε ένα δημοσίευμα του Newsit (Για το link: http://www.newsit.gr/MelasBlog/Afinoyn-to-MEGA-na-riksei-mayro/589528) ότι κοντεύει να κλείσει αυτό το μαγαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στην κυπρο ηδη παει για φουντο το mega.Μαλλον αρχισε η αντιστροφη μετρηση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή το MEGA θα γίνει σαν το ALTER εδώ στην Ελλάδα, σωστά;

      Διαγραφή