Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020

Οι 13 πιο μισητοί παίκτες των αθάνατων ελληνικών ριάλιτυ

 Τα ριάλιτυ όπως λέει και το όνομα τους είναι εκπομπές που παρακουλουθούν την καθημερινότητα και την συνύπαρξη κάποιων ατόμων που ζούν για κάποιο διάστημα υπό την ίδια στέγη.Ο σκοπός μπορεί να διαφέρει από ριάλιτυ σε ριάλιτυ.Σε κάποια π.χ. υπάρχει κάποιο θέμα όπως όπως η μαγειρική, η μουσική ή η επιβίωση στην φύση, όμως βασικός παρονομαστής όλων των ριάλιτυ είναι η συμβίωση διαφορετικών χαρακτήρων και προσωπικοτήτων. Όμως μία καθ'όλα αρμονική συμβίωση χωρίς συγκρούσεις και κόντρες δεν θα έκρυβε κανένα ενδιαφέρον για τον τηλεθεατή.Για αυτό τον λόγο τα κανάλια φροντίζουν να βάζουν μέσα στα ριάλιτυ άτομα με τελείως διαφορετικές προσωπικότητες ώστε να γεννιούνται ίντριγκες,συμπάθειες,μίση και πάθη που θα τραβήξουν την προσοχή του τηλεθεατή, θα προκαλέσουν την συμπάθεια του με κάποια πρόσωπα και την αντιπάθεια του προς κάποια άλλα.Εδώ θα ασχοληθώ ακριβώς με αυτό, με τα πολυσυζητημένα πρόσωπα δηλαδή που έγιναν αντικείμενο αντιπάθειας και μίσους από την πλοιοψηφία των τηλεθεατών.Σε κάποιες περιπτώσεις τα πρόσωπα αυτά αποχώρησαν σχετικά νωρίς δικαιώνωντας τους τηλεθεατές,ενώ σε κάποιες άλλες περιπτώσεις έφτασαν αρκετά μακρυά,ακόμα και στην νίκη είτε διότι εκτός από πολλούς haters είχαν και κάποιους πολύ φανατικούς και ένθερμους υποστηρικτές ,είτε διότι η παραμονή ή όχι στο παιχνίδι δεν καθοριζόταν από την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού αλλά από κάποια δοκιμασία ή τις ψήφους κάποιας εσωτερικής επιτροπής. Σε αρκετές περιπτώσεις τα κανάλια προωθούν την παραμονή τέτοιων ατόμων στα ριάλιτυ καθώς ο ντόρος που προκαλούν ανεβάζει έμμεσα τα ποσοστά της τηλεθέασης. Ας δούμε λοιπόν τους παίκτες που  προκάλεσαν τα μεγαλύτερα κύματα αντιπάθειας στην 20ετή ιστορία των ελληνικών ριάλιτυ και μας έκαναν να θέλουμε να σπάσουμε την τηλεόραση κάθε φορά που εμφανίζονταν στις οθόνες μας:

Ασπα Τσίνα-Fame story (Ant1-2002)

Το Fame story ήταν το πρώτο ελληνικό ριάλιτυ εγκλεισμού με θέμα την μουσική,που αποτελούσε την ελληνική βερσιόν του γαλλικού Star academy. Από τον πρώτο κύκλο του Fame Story αναδείχθηκαν αρκετά ταλέντα της ελληνικής μουσικής δισκογραφίας όπως ο Νίνο, ο Θάνος Πετρέλης και ο Γρηγόρης Πετράκος.Κανείς όμως δεν μπορεί να ξεχάσει την Άσπα Τσίνα που ήταν από τα πιο πολυσυζητημένα άτομα του ριάλιτυ όχι τόσο για το μουσικό της ταλέντο, αλλά για τον εκρηκτικό χαρακτήρα και τις κόντρες που είχε τόσο με συμπαίκτες της όσο και με την κριτική επιτροπή.Η ατάκα της "Δεν καταλαβαίνω την έκρηξή σου" κατά την διάρκεια καβγά με συμπαίκτριες της έμεινε στην ιστορία.Σήμερα συνεχίζει να ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι ενώ πρόσφατα συμμετείχε και στο μουσικό show Just the 2 of us.

Ρούλα Βροχοπούλου-The Wall (Ant1-2003)

H 53χρονη τότε συνταξιούχος αεροσυνοδός έγινε γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο ριάλιτυ "The wall" που ουσιαστικά αποτελούσε την εξελειγμένη έκδοση του "Big brother" όπου το σπίτι χωρισμένο σε 2 τμήματα, ένα πολυτελές και ένα φτωχικό που θύμιζε "φάρμα". Η Ρούλα έκανε αισθητή την παρουσία της με την μιζέρια,τα κλάματα και τις υστερίες της, ενώ διαρκώς το έπαιζε θύμα προσπαθώντας να κάνει τους άλλους να φαίνονται κακοί και άδικοι,αλλά και τον ανεκπλήρωτο έρωτα της με τον συμπαίκτη της Κλεάνθη.Ευτυχώς αποχώρησε κάπου στα μισά του παιχνιδιού. Όμως λίγα χρόνια αργότερα,κάπου το 2008, απασχόλησε ξανά τα ΜΜΕ καθώς πήρε σβάρνα όλες τις εκπομπές και κλαιγόταν διότι ο νεαρός Αλβανός τότε σύντροφος της, ο Φραν της έφαγε την περιουσία και την εγκατέλειψε, και τον εκλιπαρούσε να γυρίσει πίσω. Έγινε αντικείμενο σάτυρας και χλευασμού από πολλές εκπομπές, αλλά και από τον Μάρκο Σεφερλή. 

Ευαγγελία Δεμερτζόγλου-Survivor (Mega-2003)




Από τις πιο ύπουλες και πονηρές παίκτριες που έχουν περάσει από τα ελληνικά ριάλιτυ, πραγματική "bitch". Έπαιζε φουλ στρατηγικά προσπαθώντας να εξοντώσει με πισώπλατα μαχαιρώματα δυνατούς παίκτες όπως τον Ηλία Βαλάση και τελικά κατάφερε να φτάσει στον τελικό μαζί με τον 2ο πιο μισητό παίκτη Νίκο Λαμπρινάκο και να βγεί νικήτρια. Μεγάλο μέρος του χρηματικού επάθλου το ξόδεψε σε πλαστικές επεμβάσεις,ενώ έκανε και γυμνές φωτογραφήσεις σε περιοδικά.Η τελευταία τηλεοπτική της εμφάνιση ήταν πριν 3 χρόνια στην εκπομπή "The 2Night show" με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Στέφανος Κοκολογιάννης-Mission(Ant1-2003)


To Mission το έχω ξανααναφέρει σε προηγούμενη ανάρτηση ως ένα από τα πιο αποτυχημένα ελληνικά ριάλιτυ, που έβγαλε ο Ant1 το 2003 ως αντίπαλο δέος του Survivor.Αποτυχημένο από όλες τις πλευρές καθώς είχε και ότι να'ναι παίκτες. Ο σκληροτράχηλος κρητικός Στέφανος Κοκολογιάννης,που κατάφερε να κερδίσει το έπαθλο του παιχνιδιού, ήταν ίσως ο πιο εκρηκτικός και οξύθυμος χαρακτήρας που έχουμε συναντήσει σε ελληνικό ριάλιτυ. Οι επικές εκρήξεις θυμού του και ο ασταθής χαρακτήρας του τον έκαναν να βρίσκεται συνεχώς σε κόντρα με πολλούς από τους συμπαίκτες του ενώ συνεχώς "διαφήμιζε" το ήθος του και την ειλικρίνεια του.Μάλιστα κάποιες φορές βρέθηκε πολύ κοντα στο να πιαστεί στα χέρια με συμπαίκτη του και τα χειρότερα απετράπησαν με παρέμβαση κάποιων συμπαικτών του που τον κρατούσαν να μην "ορμήσει".Λίγο μετά το τέλος του παιχνιδιού αποκαλύφθηκε ότι διατηρούσε σχέση με γυναίκα που εργαζόταν στην παραγωγή του παιχνιδιού ενώ τα χρήματα του επάθλου τα αξιοποίησε για την αγορά ενός λεωφορείου. Το 2012 επανήρθε στο φως της δημοσιότητας αφού ο αδερφός του Γιώργος Κοκολογιάννης κατηγορήθηκε για διπλό φονικό στην Κρήτη  ενώ ο ίδιος κατηγορήθηκε για συνέργεια . Το 2017 που έγινε το δικαστήριο, αρχικά ο Στέφανος καταδικάστηκε σε 3ετή φυλάκιση και ο αδερφός του σε 25 χρόνια κάθειρξη.Όμως τελικά ο Στέφανος αθωώθηκε διότι αποδείχτηκε ότι δεν είχε καμμία ανάμειξη στο φονικό. Πέρσι τον Δεκέμβριο εμφανίστηκε σε τηλεποτική συνέντευξη στην εκπομπή "Μεσάνυχτα" της Ελεονώρας Μελέτη.

Τζένη Αρφάνη-Survivor:Παταγονία (Mega-2010)















H 29 χρονη τότε καθηγήτρια αγγλικών θύμιζε αρκετά στον χαρακτήρα την Ευαγγελία Δεμερτζόγλου. Αρεσκόταν σε πισώπλατα μαχαιρώματα και ύπουλες στρατηγικές, ενώ το αποκορύφωμα ήταν όταν μία φορά που τέθηκε υποψήφια προς αποχώρηση και ο συμπαίκτης με τον οποίο κλήθηκε να μονομαχήσει αποφάσισε να μην αγωνιστεί και να αποχωρήσει οικειοθελώς,εκείνη είπε ψέματα στους συμπαίκτες της ότι μονομάχησε μαζί του και τον νίκησε, ώστε να φανεί δυνατή παίκτρια και να αποφύγει τις αρνητικές ψήφους.Σύντομα βέβαια το ψέμα της ξεσκεπάστηκε με αποτέλεσμα να τεθεί εκ νέου υποψήφια προς αποχώρηση και να αποχωρήσει τελικά από το παιχνίδι.

Κωστής Καμπάς-Μπάμπης Κουντούρης-Masterchef 2[Mega] (Mega-2012/13)












Οι 2 φιναλίστ του μοναδικού Masterchef που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Αυτοί λοιπόν είχαν σχηματίσει μία κλίκα 4-5 ατόμων οι οποίοι ψήφιζαν πάντα καθαρά στρατηγικά και με κριτήρια συμπάθειας αντί για μαγειρικά κριτήρια.Με αυτό τον τρόπο,βγάζοντας πάντα 2 δυνατούς στην "σέντρα" κατάφεραν να βγάλουν εκτός παιχνιδιού αρκετούς δυνατούς μάγειρές που ήταν συμπαθείς στο τηλεοπτικό κοινό.Με την σατανική στρατηγική τους σε συνδυασμό με την τύχη που όπώς φάνηκε ήταν με το μέρος τους,αφού οι άλλοι 2 παίκτες της τελικής τετράδαςενώ ήταν αρκετά δυνατοί μάγειρες, λόγω του άγχους τους έκαναν χαζά λάθη στις δοκιμασίες των ημιτελικών, κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό.Όμως τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα της εταιρείας παραγωγής "Studio ATA",που ήταν τότε στα πρόθυρα της πτώχευσης, δεν επέτρεψαν την διαξαγωγή του τελικού και η εκπομπή διακόπηκε αμέσως μετά τον ημιτελικό,αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο ο τελικός να πραγματοποιηθεί ως εσωτερική παραγωγή κάποια στιγμή αργότερα. Τελικά δεν έγινε ποτέ και σύμφωνα με τα δημοσιέυματα οι 2 μάγειρες μοιράστηκαν τελικά το χρηματικό έπαθλο.Αρκετοί θα λέγανε καλύτερα που δεν ολοκληρώθηκε γιατί έφτασαν τελικό οι 2 πιο αχώνευτοι παίκτες.Έκτοτε έχουν χαθεί τα ίχνη τους και δεν έχουν εμφανιστεί ξανά στην τηλεόραση.


Στέλιος Χανταμπάκης-Survivor 2017(Σκαϊ-2017),Nomads 2 (Ant1-2018)












Το 30χρονο τότε μοντέλο έγινε ευρέως γνωστός από την συμμετοχή του στο Survivor του 2017, τον πιο επιτυχημένο μέχρι σήμερα κύκλο του Survivor.Πριν από το survivor είχε συμμετέχει στην χιουμοριστική εκπομπή Wanted στον Ant1 το 2014,όπου έκανε φάρσες σε ανυποψίαστους περαστικούς.Το "ψωνίστικο" υφάκι του, η ύπουλη στρατηγική του και η διαρκής κόντρα του με αγαπημένους προς το τηλεοπτικό κοινό παίκτες όπως  Ντάνος,Σπαλιάρας και Χρανιώτης και το bullying που ασκούσε στην Ειρήνη Παπαδοπούλου είχαν ως αποτέλεσμα να ξεσπάσει ένα πρωτοφανές κύμα αντιπάθειας με υβριστικά και χλευαστικά σχόλια σε social media,ομάδες συζητήσεων και youtube, υβριστικά μυνήματα στους προσωπικόυς του λογαριασμούς στα social media και ευφάνταστα παρατσούκλια όπως "χανταβλάκας".Αποχώρησε περίπου 2 μήνες μετά από την έναρξη του παιχνιδιού καθώς συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους του τηλεοπτικού κοινού μόλις τέθηκε υποψήφιος προς αποχώρηση από τους συμπαίκτες του,ενώ μετά την αποχώρηση του έγινε πάρτυ απο πανυγηρικά σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα.Μετά το τέλος του παιχνιδιού το καλοκαίρι του 2017 έκανε δική του εκπομπή στον Σκάϊ με τίτλο "Santo Stelio", χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία αφού διακόπηκε μετά από μόλις 3 επεισόδια.Έναν χρόνο αργότερα έλαβε μέρος,στο ριάλιτυ Nomads του Ant1 ο οποίος βλέποντας τα πολύ χαμηλά νούμερα που έκανε ο 2ος κύκλος του παιχνιδιού, αποφάσισε να κάνει μία "τονωτική ένεση" εισάγοντας στο παιχνίδι 8 πρώην παίκτες του Survivor.Εκεί έδειξε έναν τελείως αλλαγμένο χαρακτήρα μακρυά από στρατηγικές,προκειμένου να αποφύγει το κράξιμο που είχε φάει στο survivor. Κατάφερε να βγεί νικητής κερδίζοντας το χρηματικό έπαθλο των 150,000 €,αφού ο νικητής καθοριζόταν από αγώνισμα και όχι από τις ψήφους του τηλεοπτικού κοινού.


Λάουρα Νάργες-Survivor 2017(Σκαϊ-2017)

















Εξίσου αχώνευτη με τον Χανταμπάκη ήταν και η Λάουρα Νάργες.Η παρουσία της στο παιχνίδι γεννούσε ένα έυλογο ερώτημα: Τι ακριβώς γυρέυει αυτό το άτομο σε αυτό το ρίαλιτυ?. Ήταν πιο αργή και από replay, δεν είχε καθόλου καλή φυσική κατάσταση και η παρουσία της στερούσε πολύτιμες νίκες από την ομάδα της, ενώ συνεχώς ασχολιόταν με την εξωτερική της εμφάνιση αντί να κοιτάξει να βελιτωθεί στα αγωνίσματα.Αποχώρησε κάπου στα μισά του παιχνιδιού.


Κατερίνα Δαλάκα-Survivor 2018,2019 (Σκαϊ-2018/19)















Αν και αρκετά δυνατή στα αγωνίσματα παίκτρια, ο εκνευριστικά εγωπαθής χαρακτήρας της προκάλεσε αντιπάθεια σε μεγάλη μερίδα των τηλεθεατών του παιχνιδιού.Στο Survivor του 2018 έφτασε μέχρι τον τελικό,αλλά έχασε το έπαθλο λόγω του ότι οι περισσότεροι τηλεθεατές στήριξαν με την ψήφο τους τον Ηλία Γκότση.Το κανάλι επέλεξε να την εντάξει μεταξύ άλλων παικτών και στο ελληνοτουρκικό Survivor,στα μέσα του παχνιδιού διότι οι συνεχείς ήττες της ελληνικής ομάδας είχαν ως αποτέλεσμα οι  Τούρκοι να αποκτήσουν μεγάλη αριθμητική υπεροχή και έπρεπε να προστεθούν κάποιοι έλληνες παίκτες προκειμένου να υπάρξει ξανά ισορροπία. Εκεί επικρίθηκε και για την σύναψη σχέσης με τούρκο συμπαίκτη της, όμως τελικά κατάφερε να βγει νικήτρια διότι το παιχνίδι είχε αρκετά χαμηλή τηλεθέαση και ήταν πολύ λίγοι οι τηλεθεατές που ψήφιζαν γενικά. 


Σπυριδούλα Καραμπουτάκη-Masterchef 3 (Star-2019)












Αναφίβολα η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του 3ου κύκλου του Masterchef στο star. Το ρέυμα αντιπάθειας που προκάλεσε ξεπέρασε κάθε προηγούμενο με τα υβριστικά σχόλια εις βάρος της να πέφτουν βροχή σε Facebook,twitter,youtube, forums ή όπου αλλού υπήρχε συζήτηση για το συγκεκρειμένο παιχνίδι.Όμως η παρουσία της περισσότερο ωφέλησε παρά έβλαψε το κανάλι αυξάνοντας έμμεσα την τηλεθέαση της εκπομπής αφού οι διαρκές συζητήσεις γύρω από το όνομα της έκαναν το Masterchef του 2019 πρώτο trending topic για αρκετούς μήνες. Όμως ποιοι ήταν οι λόγοι που την μίσησε τόσο πολύ το τηλεοπτικό κοινό? Ο κύριος παράγοντας που την έκανε αντιπαθή στο κοινό ήταν ο υπερβολικά υπεροπτικός και αλαζονικός χαρακτήρας της,αφού από την αρχική οντισιόν κιόλας δήλωνε με περίσσεια σιγουριά ότι θα είναι η επόμενη ελληνίδα masterchef και αυτό το επαναλάμβανε σε κάθε ευκαιρία. Ήθελε συνεχώς να δείχνεται και να μιλάει μπροστά στις κάμερες σε βαθμό που εκνέυριζε τους περισσότερους τηλεθεατές με αποτέλεσμα η φράση "Σπυριδούλα σκάσε!" να γίνει viral.Η συμπεριφορά της μέσα στο παιχνίδι ήταν αρκετά εγωιστική και  και κάποιες φορές διπρόσωπη, αφού κάποια άτομα την μία στιγμή τα επαινούσε και την άλλη στιγμή τα έθαβε πίσω από την πλάτη τους και ψήφιζε με στρατηγική αντί για μαγειρικά κριτήρια προσπαθώντας να διωξει τους πραγματικά δυνατούς παίκτες.Επίσεις πολύ συχνά επιδιδόταν σε κολακείες προς τους κριτές προκειμένου να τύχει της ευμένειας τους. Μαγειρικά ήταν μέτρια και στην πορεία βελτιώθηκε ακόμη περισσότερο αλλα είχε και την τύχη με το μέρος της αφού όποτε έβγαινε σε δοκιμασία αποχώρησης κάτι στραβό τύχαινε στον αντιπαλό της με αποτέλεσμα να καταφέρει να φτάσει στον τελικό όπου τελικά έχασε από τον Μανώλη Σαρρή με διαφορά 3 πόντων και κατέκτησε την 2η θέση. Μετά το παιχνίδι έπιασε δουλειά σε εστιατόριο στην Κύπρο.Την ξαναείδαμε τηλεοπτικά και στον φετινό κύκλο Master chef σε ρόλο κριτή-guest σε ένα επεισόδιο.

Μαρία Μπέη-Masterchef 4(Star-2020)















Ίσως το πιο εκνευριστικό άτομο που έχουμε δει ποτέ σε μαγειρικό ριάλιτυ. Πρώτον ξεκάθαρα έλαβε μέρος όχι για να ενισχύσει την μαγειρική της καριέρα αλλά για να βρεί γκόμενο,πράγμα που κατάφερε αφού σχεδόν αμέσως μετά την είσοδο στο σπίτι του MasterChef σύναψε σχέση με τον 30χρονο συμπαίκτη της Δημήτρη Μπέλο που κερδίζει επάξια τον τίτλο του μεγαλύτερου χαλβά,δέυτερον είχε διαρκώς ένα εκνευριστικότατο ξυνισμένο ύφος κακομαθημένου πλουσιοκόριτσου,γκρίνιαζε συνεχώς και δεν ήταν ευχαριστημένη με τίποτα και τρίτον σε κάθε δοκιμασία εμφανιζόταν μπογιατισμένη με 50 κιλά στόκο στην μούρη,φορέματα με πούλιες ή στρας και δικτυωτά καλσόν, λες και συμμετείχε στο next top model. Κατάφερε να τερματίσει στην 3η θέση πίσω από τους Στάυρο Βαρθαλίτη και Στάυρο Γεωργίου, όχι με την αξία της αλλά στηριζόμενη  στις πλάτες του συντρόφου της Δ.Μπέλου ο οποίος συνεχώς την βοηθούσε δίνοντας της έτοιμες συνταγές και επιλέγοντας εκείνος τα υλικά από την αποθήκη τροφίμων,πράγμα που κανονικά θα έπρεπε να απαγορέυεται ρητά από τους κανονισμούς του παιχνιδιού.Εδώ κολλάει γάντι το ρητό: "το μ@*^ί σέρνει καράβι".Σήμερα εμφανίζεται μαζί με τον χαλβά σύντροφο της στην μαγειρική στήλη της πρωινής εκπομπής Happy Day στον Alpha

Κατερίνα Λένη-Masterchef 4(Star-2020)










Ακόμη μία τοξική παρουσία στο τελευταίο master chef ήταν και η 36χρονή κομμώτρια Κατερίνα Λένη.Είχε αρκετές μαγειρικές γνώσεις για ερασιτέχνη,δεν λέω, αλλά έγινε αντικείμενο κατακραυγής από τους περισσότερους τηλεθεατές για τις κακίες,τα δηλητηριώδη σχόλια και τις  προσβολές που πετούσε σε κάθε ευκαιρία για τους περισσότερους συμπαίκτες της και τον γενικότερα αντικοινωνικό χαρακτήρα της.Προφανώς ήταν ένα άτομο που είχε συνηθίσει να ζεί μόνο του και δυσκολευόταν να προσαρμοστεί στην συμβίωση με άλλα άτομα μέσα στο σπίτι αφού την ενοχλούσαν τα πάντα και συνεχώς έκανε παρατηρήσεις για την καθαριότητα, την τάξη και την φασαρία μέσα στο σπίτι και δεν τα πήγαινε καλά σχεδόν με κανέναν,για όλους είχε κάτι στραβό να πει.Το ερώτημα είναι για ποιόν λόγο δήλωσε συμμετοχή στο συγκεκρειμένο ριάλιτυ εφόσον γνώριζε ότι θα έπρεπε να συμβιώσει αρμονικά με άλλα 22 άτομα με ότι αυτό συνεπάγεται.Αποχώρησε λίγο πριν την τελική δεκάδα (και πολύ έμεινε).Όπως και το ζευγάρι Μπέλου-Μπέη κατέληξε να γίνει "αστέρι" πρωινάδικου αφού εμφανίζεται στην στήλη μαγειρικής της πρωϊνής εκπομπής "Ευτυχείτε" με την Κ.Καινούριου, ενώ πρόσφατα εμφανίστηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή "The 2Night show" με τον Γ. Αρναούτογλου.

Άννα-Μαρία Ψυχράκη-Big Brother 2020(Σκαϊ-2020)











Φτάνοντας στο σήμερα, έχουμε την ιδιάζουσα περίπτωση της 36χρονης κριτικάς δικηγόρου που συζητήθηκε όσο κανένας άλλος παίκτης στο φετινό Big brother της "νέας εποχής".Πρόκειται για πονηρό άτομο με ασταθή χαρακτήρα και πολλά ψυχολογικά που προσπαθεί να κερδίσει την συμπάθεια του τηλεοπτικού κοινού με το εξείς τέχνασμα: Έρχεται συνεχώς σε κόντρα με τους υπόλοιπους συγκατοίκους και προκαλεί εσκεμμένα καβγάδες με ηλίθιες αφορμές. Στην συνέχεια το παίζει θύμα έχοντας ένα πολύ δυνατό όπλο: το έυκολο κλάμα και τα κροκοδείλια δάκρυα.Βαδίζοντας στα χνάρια της Βουγιουκλάκη,την οποία έχει ως πρότυπο, βουρκώνει και παρουσιάζει τον εαυτό της ως η κατατρεγμένη που όλοι της κάνουν πόλεμο και bullying.Συνεχώς θέλει να έχει την προσοχή των άλλων στραμμένη επάνω της και αυτό το επιδιώκει με διάφορους τρόπους όπως θεατρινισμούς, εκρηκτικά ξεσπάσματα θυμού και έντονη λεκτική επίθεση σε συμπαίκτες της χωρίς σοβαρό λόγο,εκκεντρική συμπεριφορά,δήθεν δακρύβρεχτες εξομολογήσεις στο δωμάτιο επικοινωνίας και δηλώσεις ότι "δεν αντέχει άλλο και έφτασε στο αμήν" με συνοδεία ψέυτικων απειλών για οικειοθελή αποχώρηση.Το λυπητερό είναι ότι μία σημαντική μερίδα τηλεθεατών θαυμάζουν και υποστηρίζουν φανατικά μανιωδώς την συγκεκρειμένη παίκτρια και την αποθεώνουν στα social media αποκαλώντας την "είδωλο",επικροτώντας κάθε της πράξη και επαναλαμβάνοντας συνεχώς ότι είναι η μόνη που αξίζει να κερδίσει το έπαθλο.Είναι πραματικά λυπητερό το ότι αυτό το άτομο αποτελεί πρότυπο και "είδωλο" για ένα σημαντικό αριθμό ελλήνων χρηστών των social media.Για να λατρέυει κανείς με τέτοια λύσσα  αυτό το άτομο θα πρέπει ή να είναι ηλίθιος και να τρώει αμάσητα τα παραμύθια που πουλάει ή να την θαυμάζει επειδή βλέπει κάποιο κομμάτι του εαυτού του να καθρευτίζεται σε αυτή την προσωπικότητα, να είναι δηλαδή και ο ίδιος υποκριτής,κωλοτούμπας,κουτοπονηρός και να πουλάει τρέλα.Αυτό το πρωτοφανές κύμα θαυμασμού είναι καθρέπτης για το πόσο σάπια είναι η σημερινή κοινωνία που ζούμε.Αν νικήσει αυτό το άτομο, η νίκη αυτή θα είναι ένας μεγάλος θρίαμβος των ηλιθίων,των υποκριτών και των καμμένων από τα κινητά εγκεφάλων που συνεχώς αυξάνονται και πλυθύνονται όσο περνούν οι δεκαετίες και οι νεότερες γενιές αναλαμβάνουν την σκυτάλη από τις παλαιότερες.Δεν αποτελεί έκπληξη ο υπέρμετρος φανατισμός με τον οποίο υπερασπίζονται την συγκεκρειμένη κυρία οι ανεγκέφαλοι fans της καθώς ο φανατισμός και η ηλιθιότητα είναι 2 έννοιες που πάνε μαζί. Στον αντίποδα ευτυχώς υπάρχουν και οι λογικοί τηλεθεατές που έχουν καταλάβει το ποιόν του χαρακτήρα της και την αποδοκιμάζουν. Πραγματικά ελπίζω και έυχομαι στον τελικό να πρυτανέυσει η λογική και να κερδίσει το έπαθλο των 100,000 κάποιο καλόκαρδο και ειληκρινές παιδί που αξίζει πραγματικά τα χρήματα και όχι μία ημίτρελη διψασμένη για δημοσιότητα και έυκολο χρήμα κάργια που υποκρίνεται και εκμεταλλέυται την συμπόνοια και την ηλιθιότητα του κόσμου.Έχει ξανασυμμετάσχει και σε άλλα τηλεοπτικά παιχνίδια στο παρελθόν όπως Deal και Ρουκ Ζουκ.Αμφιβάλλω για το αν είναι όντως δικηγόρος,αφού ποιος σοβαρός δικηγόρος θα άφηνε την δουλειά του και θα έπερνε σβάρνα όλα τα τηλεπαιχνίδια και τα ριάλιτυ?Εξάλλου η γελοία εικόνα και ο ασταθής χαρακτήρας που δείχνει προς τα έξω είναι πραγματική δυσφύμηση για το πρόσωπο της προς τους μελλοντικούς υποψήφιους πελάτες.Ποιος σοβαρός άνθρωπος θα εμπιστευόταν αυτό το άτομο προκειμένου να τον υπερασπιστεί στο δικαστήριο?

Υ.Γ. Ίσως κάποιοι να απορήσατε πως και δεν συμπεριέλαβα στην λίστα ούτε έναν παίκτη από ριάλιτυ μοντέλων ή "αγάπης" που σίγουρα έχουν υπάρξει και εκεί αντιπαθείς χαρακτήρες. Ο λόγος είναι ότι σιχαίνομαι αφάνταστα αυτές τις 2 κατηγορίες ριάλιτυ και δεν έχω παρακουλουθήσει στην ζωή μου ούτε 5 λεπτά από μία τέτοια εκπομπή τύπου GNTM ή Bachelor,οπότε δεν είμαι σε θέση να εκφέρω άποψη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου